Трансфери,-перекладні картинки для шоколаду
Перекладні картини для шоколадних ласощів
Весь інвентар для кондитераимеется у продажу інтернет магазину «Марципан». Але ми особливу увагу приділяємо не тільки інструментів для правильного приготування солодкого блюда, але і його оформлення. А щоб легко і швидко декорувати десерт, вкритий шоколадною глазур'ю, можна використовувати спеціальні трансфери або перекладні картинки.
Магазин «Марципан» купитьпредлагает спеціальні трансферти для шоколаду. Це особливі переказні листи, що мають тонкий шар, на якому харчовими фарбами нанесено будь-яке зображення. Це може бути малюнок, візерунок, напис або будь-яка абстракція. При контакті трансферту з гарячим шоколадним шаром картинка переноситься на готовий десерт. Виходить красиво, смачно і оригінально.
У нас представлений широкий вибір оформлення переказних аркушів. Це:
· кольорові смуги;
· лінії;
· зигзаги;
· точки;
· сердечка;
· квіти;
· геометричний візерунок.
Шокотрансферыпереводные, які може придбати кожен бажаючий, дуже простий у застосуванні. Впоратися з нею зможе і початківець кондитер, і професіонал. У першу чергу варто обрізати вільні краю аркуша без малюнка. Далі розстилаємо на столі трансфер і прямо на нього виливаємо розтоплену плитку шоколаду (температура не повинна бути нижче 28 градусів). Масу рівномірно розподіляємо по листу і даємо застигнути, не прибираючи в холодильник. Приблизно через годину шоколад стане твердим, барвник висохне, а картинка перенесеться на нього. Тепер акуратно варто зняти плівку і приступити до оформлення торта, задіявши власну фантазію.
Декорувати десерт можна і тоді, коли шоколад тільки починає кристалізуватися приблизно через три хвилини після нанесення маси на трансфер. Плівка переказного листа не дасть йому розтектися, тому шокотрансфером можна обгорнути торт або надати абсолютно будь-яку форму. Після цього ставимо виріб в холодильник на півгодини.
Наш інтернет магазин кондитераприглашает всіх кухарів купити для себе будь-які кулінарні пристосування, аксесуара та інвентар. Вартість наших товарів вас приємно здивує, а доставка їх у будь-яку точку України порадує своєю оперативністю і доступністю. Ну а служба підтримки працює для того, щоб допомогти покупцям розібратися з найширшим асортиментом товар і його призначенням.Що таке трансфер для шоколаду?
останнім часом кондитери все частіше стикаються з поняттям «трансфер для шоколаду». Що ж це таке? Трансфер для шоколаду, або шокотрансфер – перекладна картинка на шоколад. Намальований харчовими фарбами зображення на плівці, покритої какао-маслом, відбивається на шарі гарячого шоколаду. Готовим шедевром можна прикрашати кекси і торти, створюючи неповторні кондитерські вироби.
Трансфери здійснюються у вигляді листів, стрічки та форми для шоколаду. Однак найбільш популярними і простими у використанні є листи. Кондитери можуть вибрати малюнки на шокотрансферах на будь-який смак і для будь-якого свята – від абстрактних візерунків і пелюсток до сніговиків і знаменитостей. Політ фантазії і творчості майстра не обмежений!
Як використовувати шокотрансфер
Процес створення малюнків на шоколаді доступний навіть новачкам. Для початку обрізаємо краю аркуша, на які не нанесений малюнок. Розкладаємо шокотрансфер на столі і наливаємо на нього розтоплений як мінімум до 28 градусів шоколад. Потім акуратно розподіляємо гарячу масу рівномірним шаром. Після цього залишаємо шоколад остигати при кімнатній температурі. Через годину маса затвердіє, чорнило висохнуть, і картинка з листа перейде на шоколад. Потім дбайливо знімаємо плівку.
Трансфер для шоколаду – варіанти декору тортів
Потім переходимо до наступного етапу – прикрашаємо торт з допомогою шокотрансфера. Найпростіший варіант декору – це готовий шар шоколаду з малюнком поламати на шматочки і викласти їх країв і зверху торта.
Еще один способ создания украшений – работа с кристаллизованным шоколадом, когда он уже не растекается, но и еще полностью не остыл. Пленка шокотрансфера позволяет принимать массе любую форму, не растекаясь. Для того, чтобы сделать оригинальный декор, рекомендуется после распределения горячей массы, оставить ее на 3 минуты для кристаллизации. Придав шоколаду нужную форму, на 30 минут ставим в холодильник.
Так, чтобы сделать оригинальные ромбы в форме волны, не снимая пленки, проведите по шоколаду ножом горизонтальные линии. Затем – линии по диагонали. Оберните шокотрансфер вокруг стеклянной трубки и оставьте застывать. Таким образом, можно воплотить в жизнь любую творческую идею – создавать кружочки, сердечки, трубочки, бантики.
Создание кондитерских шедевров в помощью шокотрансфера – одно удовольствие. Ведь это так просто, быстро и удобно.