склад — сахар і вода
зроблено в італії
розфасування наша
Інвертий цукор (тримолін) — цукровий сироп, розчин, що складається з рівних молярних часточок глюкози та фруктози. У кондитерському виробництві використовується для поліпшення та підтримання свіжості та м'якості готової продукції, для посилення та збереження аромату, поліпшення текстури тіста та багато чого іншого. На відміну від звичайного цукру — не кристалізується.
Сироп інвертний цукровий — готовий із використання у формі білого солодкого сиропу.
Температура зберігання: (+7°С) ―(+15°С). Спеціальні умови зберігання не вимагають, досить дотримуватися температурного режиму.
Термін реалізації: 1 рік
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 56 ₴