2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Інвертний цукровий сироп Тримолін 350 грамів

56 ₴

  • Немає в наявності
Інвертний цукровий сироп Тримолін 350 грамів
Інвертний цукровий сироп Тримолін 350 грамівНемає в наявності
56 ₴
+380 (68) 831-53-36
+380 (68) 831-53-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

склад — сахар і вода

зроблено в італії

розфасування наша

 

Інвертий цукор (тримолін) — цукровий сироп, розчин, що складається з рівних молярних часточок глюкози та фруктози. У кондитерському виробництві використовується для поліпшення та підтримання свіжості та м'якості готової продукції, для посилення та збереження аромату, поліпшення текстури тіста та багато чого іншого. На відміну від звичайного цукру — не кристалізується.

Сироп інвертний цукровий — готовий із використання у формі білого солодкого сиропу.

 

Температура зберігання: (+7°С) ―(+15°С). Спеціальні умови зберігання не вимагають, досить дотримуватися температурного режиму.

Термін реалізації: 1 рік

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 56 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner