2171 відгук

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Барвник сухих Блакитних жиророзчинів. TM Dynemic, 10 гр.

50 ₴

  • Немає в наявності
Барвник сухих Блакитних жиророзчинів. TM Dynemic, 10 гр.
Барвник сухих Блакитних жиророзчинів. TM Dynemic, 10 гр.Немає в наявності
50 ₴
+380 (68) 831-53-36
+380 (68) 831-53-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис товару:

Цей барвник є жиророзчинним.

Високоякісні харчові синтетичні барвники виробництва «ROHA DYECHEM PVT. LTD., MUMBAI, INDIA» являють собою порошок, який безпосередньо додається в продукт.


Вони ідеально підходять для декорування виробів із шоколаду, марципана.

ОПИС ТОВАРУ

Основні особливості:

Економічні у використанні;
Вирізняються різноманітною колірною гамою;
Надають виробу привабливого святкового вигляду;
Не мають смаку та запаху;
Мають широкий спектр застосування;
Фарбують не "затягуючи" шоколадні маси, шоколадні глазурі, а також різні шоколадні покриття, всілякі продукти з низьким вмістом вологи;
Ідеально поєднуються з нейтральними гелями, утворюючи новий продукт;
Добре фарбують дзеркальну глазур;
Чудово підходять для макаронів.

Рекомендації щодо роботи:

1) Під час підфарбовування шоколаду сухі барвники не вимагають розведення. Барвник вноситься в розтоплений шоколад або шоколадну глазур у сухому вигляді та ретельно перемішується до однорідного стану. Приблизне дозування 1-2 г. на 1 кг. маси.

2) Можливе підфарбовування шоколаду в яскраві, інтенсивні кольори. Маса водночас не стає щільною. У цьому разі дозування залежить від яскравості бажаної колірної гами.

3) Сухі барвники для шоколаду легко прикрасять цукрову мастику або марципан. Для цього необхідно замішати барвник у сухому вигляді в продукт, що підфарбовується.

4) Спиртовим розчином барвника за допомогою пензлика можна наносити малюнок на різні поверхні (шоколад, шоколадний папір для кондитерського принтера). Приблизне дозування становить 1:1.

Синтетичні харчові барвники

не трапляються в природі, вони виходять штучним способом з органічних і неорганічних речовин і являють собою сполуки, добре розчинні у воді.
Синтетичні барвники популярні в харчовій індустрії вже кілька десятків років і мають деякі переваги перед натуральними
- мають яскраві кольори, деякі з яких дуже складно отримати з природних джерел
- не мають біологічної активності та не містять смакових речовин
- мають високу стійкість до зміни PH-середовища та дії кислот, стабільність у разі підвищення температури, впливу світла
- менш чутливі до умов технологічного перероблення та зберігання
- мають недорогу вартість

Синтетичні харчові барвники офіційно дозволені для застосування в харчовій продукції у всьому світі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner