Це скловолокно, на яке нанесено тефлонове покриття.
60*40 см
товщина
0,12 мм
цей килимок можна використовувати 3400-4000 разів
Чудова заміна пергаменту, до того ж і багаторазового використання!
Паперу можна різати
На вигляд трохи схожий на пергамент, а на дотик це щось середнє між тканиною й дуже щільним вощеним папером.
Догляд за нею потрібен мінімальний.
Після використання її потрібно просто помити під струменем теплої води, можна з мийним засобом для посуду!
Потім висушити або просто протерти насухо, згорнути в рулончик або просто скласти для подальшого зберігання!
Отже, в чому ж переваги тефлонового паперу (килимка):
- матеріал не вступає в хімічні реакції з продуктами, біологічно інертний;
— килимки пристосовані до експлуатації в температурному режимі від -70 до +260 градусів. Можна використовувати й за 300 градусів, але не довго.
- не відбувається прилипання та пригорання тіста до поверхні килимка;
- не потрібна олія або вершкове масло для змащування поверхні;
- випічка добре та рівномірно пропікається;
- тефлонові килимки дуже довговічні, витримують до 3000 циклів випічки, краї виробів не бахряться;
- можлива експлуатація в морозильних камерах для швидкого заморожування харчових продуктів;
- для догляду можна використовувати будь-який мийний засіб;
— на тефлоновому килимку можна розкочувати пласт тіста.
Основні атрибути | |
---|---|
Кількість в наборі | 0 шт. |
Тип | Килимок кондитерський |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Папір |
- Ціна: 58 ₴