2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Ізомальт 100 г

46 ₴

  • Немає в наявності
Ізомальт 100 г
Ізомальт 100 гНемає в наявності
46 ₴
+380 (68) 831-53-36
+380 (68) 831-53-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ізомальт — це незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти, листочки, стрічки...

  • Опис продукту: біла речовина з кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Суміш гідрогенізованих цукрів
  • Срок годности: 24 місяці. 

 

Бажано працювати в приміщенні з низькою вологістю.

  • Працювати потрібно в рукавичках.
  • Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опікам і пошкодженням, якщо ізомальт почне виливатися.
  • Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правила безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.

 

1. Підготуйте ізомальт і воду.

2.Розмішуйте ізомальт із водою, поки гранули не розчиняться

3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.

4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну за допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.

5.Остальні домішки прибирають у такий спосіб:

  • Берете звичайний пензель.
  • Змочуєте її водою, віджимаєте.
  • «Профарбовуєте» верхню частину каструлі по всьому периметру.

6. Продовжуйте знімати піну та «профарбовувати», поки суміш не очиститься.

7.коли всі кристали розчиняться,  опустіть термометр у каструлю.

Дуже важливо попередньо протестувати термометр, оскільки його показання можуть змінюватися. Для того, щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду та опустіть в неї термометр. Вода кипить за 100 °C. Якщо  ваш термометр показує 98 °C, то від температури кипіння ізомальта 171, 1 °C, ви маєте відняти 2°, тобто кипіння ізомальта у вашому разі відбуватиметься за 169,1 °C. Дотримуючись цього наприклад, коректуйте  температуру кипіння під час готування.

8. Як тільки ізомальт досягне  потрібної температури, зніміть каструлю з вогню та помістіть її в ємність із холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.

9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили у воду.

10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають за температури 137, 78 °C

11.Перед тим, як заливати ізомальт у змійку, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.

12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигти та залишити для подальшого використання.  Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і неслисно секунд розігрівати в мікрохвильовці, поки він не розплавиться.

Найкраще використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.

13.   Дайте ізомальту застити та дістаньте його з молда.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner