2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Пектин яблучний 1 кг грам Польща

601 ₴

  • Немає в наявності
Пектин яблучний 1 кг грам Польща
Пектин яблучний 1 кг грам ПольщаНемає в наявності
601 ₴
+380 (68) 831-53-36
+380 (68) 831-53-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

тип HSA103-очищений пектин  середньошвидкого осаду 

температура садки 65-68%

застосування-желе, мармелад та ін.

дозування розчинити пектин у воді  2,5% від маси  термін зберігання 24 місяці
 

Рецепт саморобного гнучкого айсингу з пектином 

Знадобляться:

1.   20 гр.  Картопляний крохмаль
2.   20 гр. Фруктоза
3.   5 г (1 мірна чайна ложка) Пекстин яблучний
4.   1 мірна чайна ложка
 глюкозний сироп 

 
5.   1 мірна чайна ложка гліцерин харчовий

6.   2-3 краплі Полісорбат — 80, він же Е 433 

7.   1⁄4 мірної чайної ложки   Білий барвник сухий порошок

8.   50 мл Вода кімнатної температури

Спосіб приготування —

20 г. крохмалю + 20 г. фруктози + 1⁄4 чайної ложки сухого білого барвника +1 чайну ложку (5 г) пектину добре перемішати.

В інший посуд налити 50 мл. (50 г) води кімнатної температури, висипати у воду суху частину (а не в суху частину воду), перемішати, залишити на 0,5 часа,

потім додати 1 ч. ложку глюкозного  сиропа.

 У чайну ложку налити гліцерин, капнути в нього 2 краплі Полісорбат — 80, перемішати все  и  можна використовувати.

Суміш намазати на килимок для айсингу 

сушити 10 хвилин у духовці за температури 70-80 градусів

 

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникЧехія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 601 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner