тип HSA103-очищений пектин середньошвидкого осаду
температура садки 65-68%
застосування-желе, мармелад та ін.
дозування розчинити пектин у воді 2,5% від маси термін зберігання 24 місяці
Рецепт саморобного гнучкого айсингу з пектином
Знадобляться:
1. 20 гр. Картопляний крохмаль
2. 20 гр. Фруктоза
3. 5 г (1 мірна чайна ложка) Пекстин яблучний
4. 1 мірна чайна ложка глюкозний сироп
5. 1 мірна чайна ложка гліцерин харчовий
6. 2-3 краплі Полісорбат — 80, він же Е 433
7. 1⁄4 мірної чайної ложки Білий барвник сухий порошок
8. 50 мл Вода кімнатної температури
Спосіб приготування —
20 г. крохмалю + 20 г. фруктози + 1⁄4 чайної ложки сухого білого барвника +1 чайну ложку (5 г) пектину добре перемішати.
В інший посуд налити 50 мл. (50 г) води кімнатної температури, висипати у воду суху частину (а не в суху частину воду), перемішати, залишити на 0,5 часа,
потім додати 1 ч. ложку глюкозного сиропа.
У чайну ложку налити гліцерин, капнути в нього 2 краплі Полісорбат — 80, перемішати все и можна використовувати.
Суміш намазати на килимок для айсингу
сушити 10 хвилин у духовці за температури 70-80 градусів
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Чехія |
- Ціна: 601 ₴