Деліпаста — це кондитерський наповнювач-концентрат для надання яскраво-видаженого смаку й аромату ванілі тіста, кремам і морозиву.
Наповнювач вводиться в продукт на останньому етапі приготування. Для морозива — перед заморожуванням, для крему — перед введенням білків (якщо вони є в рецепті), у тісто — перед введенням білків.
Склад: цукор, сироп глюкози, вода, сіль, ванілін 0.8%, ароматизатор, барвники Е101-Е106а.
Рекомендації щодо застосування: використовуйте 70-100 г на 1 кг смеси .
Зберіганняза кімнатної температури
Характеристики:
Виробник | Імпорт |
Країна виробник | Італія |
Виробник | Fabbri 1905 |
Тара | ПЕТ банка |
Заводське паковання | бляшанка банка (1,5 кг) |
Термін зберігання (місяць) | 36 |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 76 ₴