Глюкоза моногідратна (декстроза) - виготовляється тільки з кукурудзяного крохмалю, у неї нижча вартість, порівнюючи з тростинним цукром, і не містить фруктози або лактози.
Декстроза має знижений, як порівняти з цукром, коефіцієнт солодкості — 30 проти 100
У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють:
Декстроза має знижений, як порівняти з цукром, коефіцієнт солодкості — 30 проти 100
У кондитерській промисловості з глюкозою виготовляють:
- м'які та інші різновиди цукерок,
- начинку вафель,
- пралине,
- дієтичні бісквіти,
- борошняні кондитерські вироби,
- під час виготовлення мармеладу 20% від кількості цукру береться глюкози.
- глюкозу можна використовувати замість цукру (повністю або частково) під час виробництва шоколаду.
- для підсолоджування фруктових консервів, виноградних вин, слабоалкогольних і безалкогольних напоїв, морозива та згущеного молока.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 66 ₴