Решітка сітка для глазурування 40,5 х 25,5 см
Кондитерська решітка незамінна для роботи з очейуванням кондитерських виробів. За допомогою кондитерського інструменту, як-от сітка для глазурування, Ви можете рівномірно розподілити глазур на поверхні та боковинах торта, тістечка, цукерок або фруктів. Вся зайва маса стече вниз и можна використовувати повторно. Головне, поставте решітку або на деко або на пекарський папір.
Решітку можна також використовувати для запікання м'яса, птиці та інших продуктів, , щоб відразу стікав жир. Дуже зручно та корисно. У звичайний час можна пристосувати як підставку під гаряче.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Папір |
Інформація для замовлення
- Ціна: 86 ₴