Сухі блискучі барвники.Кандурин
.
Упаковка: 5 г Порошку барвник,додасть блиск вашим виробам.Їстівний блиск можна використовувати кількома способами: пензлем нанести на мастику або шляхом змішування Кандурин – це харчовий барвник на основі природних силікатів (слюди), використовується в харчовому і фармацевтичному виробництві для поверхневого фарбування виробів (шоколад, марципан, горіхи, печиво, цукерки, морозиво, сиропи, напої) в золоті, срібні та інтерферентні кольору. Кандурин простий у застосуванні: наноситься безпосередньо на виріб пензлем або розпилювачем(в цьому випадку розводиться в спиртовому розчині), за трафаретом, а також може бути попередньо нанесений на форму. Кандурин надає алкогольних і безалкогольних прозорим напоїв перловий блиск.Дозування. Рекомендуються малі дози для поверхневого нанесення у вигляді прикраси кондитерських виробів. Мінімальний гарантійний термін зберігання в закритій тарі 3 роки.