Цукерка нарізна Маракуйя
Цукерка нарізна Маракуйя
Для виготовлення даної цукерки знадобиться рамка розміром 30*20 див.
Спочатку ми приготуємо начинку .
На одну рамку потрібно
550 грам молочного шоколаду
220 грам соку або пюре маракуї
25 гр вершкового масла
Приготування ганаша -
прокип'ятити сік або пюре маракуї і охолодити до 80 градусів
Шоколад розтопити в мікрохвильовці,налити на нього сік маракуйї та пробити блендером,потім додати шматочок масла кімнатної температури і ще раз пробити блендером.
Помістити суміш в рамку і дати їй застигнути протягом 8 годин при температурі +18+20 градусів.,можна в холодильнику.
Потім нарізаємо на кубики 3*3 см і глазируем в розтопленому чорному або молочному шоколаді.
. чорного шоколаду на глазурування потрібно 350 грам, попередньо шоколад обов'язково темперируем
Прикрашаємо цукерки з допомогою шокотрансфера