2171 відгук

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Цукерка нарізна Маракуйя

Цукерка нарізна Маракуйя

Цукерка нарізна Маракуйя 

Для виготовлення даної цукерки знадобиться рамка розміром 30*20 див.

Спочатку ми приготуємо начинку .

На одну рамку потрібно

550 грам молочного шоколаду

220 грам соку або пюре маракуї

25 гр вершкового масла

 

Приготування ганаша -

прокип'ятити сік або пюре маракуї і охолодити до 80 градусів

Шоколад розтопити в мікрохвильовці,налити на нього сік маракуйї та пробити блендером,потім додати шматочок масла кімнатної температури і ще раз пробити блендером.

 

Помістити суміш в рамку і дати їй застигнути протягом 8 годин при температурі +18+20 градусів.,можна в холодильнику.

Потім нарізаємо на кубики 3*3 см і глазируем в розтопленому чорному або молочному шоколаді.

. чорного шоколаду на глазурування потрібно 350 грам, попередньо шоколад обов'язково темперируем

Прикрашаємо цукерки з допомогою шокотрансфера

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner