2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Рецепт Цукерка нарізна Білочка

Рецепт Цукерка нарізна Білочка

Цукерка нарізна Білочка 

Для виготовлення даної цукерки знадобиться рамка розміром 30*20 див.

Спочатку ми приготуємо начинку .

На одну рамку потрібно

200 грам молочного шоколаду

50 грам чорного шоколаду

50 гр вершків жирність 28-33%

20 грам патоки

25 гр вершкового масла

Горіх фундук 200 грам мелений

Приготування

Вершки разом з патокою нагріти до 80 градусів

Шоколад розтопити в мікрохвильовці,налити на нього вершки і пробити блендером,потім додати шматочок масла кімнатної температури і ще раз пробити блендером.

Додати мелений фундук смажений. Вимішати.

Помістити суміш в рамку і дати їй застигнути протягом 8 годин при температурі +18+20 градусів.,можна в холодильнику.

Потім нарізаємо на кубики 3*3 см і глазируем в розтопленому чорному або молочному шоколаді.

Шоколаду на глазурування потрібно 350 грам, попередньо шоколад обов'язково темперируем .

Прикрашаємо цукерки з допомогою шокотрансфера.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner