Рецепт Цукерка нарізна Білочка
Цукерка нарізна Білочка
Для виготовлення даної цукерки знадобиться рамка розміром 30*20 див.
Спочатку ми приготуємо начинку .
На одну рамку потрібно
200 грам молочного шоколаду
50 грам чорного шоколаду
50 гр вершків жирність 28-33%
20 грам патоки
25 гр вершкового масла
Горіх фундук 200 грам мелений
Приготування
Вершки разом з патокою нагріти до 80 градусів
Шоколад розтопити в мікрохвильовці,налити на нього вершки і пробити блендером,потім додати шматочок масла кімнатної температури і ще раз пробити блендером.
Додати мелений фундук смажений. Вимішати.
Помістити суміш в рамку і дати їй застигнути протягом 8 годин при температурі +18+20 градусів.,можна в холодильнику.
Потім нарізаємо на кубики 3*3 см і глазируем в розтопленому чорному або молочному шоколаді.
Шоколаду на глазурування потрібно 350 грам, попередньо шоколад обов'язково темперируем .
Прикрашаємо цукерки з допомогою шокотрансфера.