2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Рецепт шокомастики.Як зробити шоколадну троянду.

Рецепт шокомастики.Як зробити шоколадну троянду.

Представляємо вашій увазі Білу глазур і Чорну шоколадної глазурі виробництва української компанії "Шоколадна компанія "Мир"

Шоколадні глазурі можна використовувати для відливання шоколадних фігурок з допомогою силіконових молдова.Вони зможуть прикрасити ваші кондитерські вироби. Глазур має відмінні властивості-швидко застигає, при застиганні не вимагає темперування і має блиск.Продається у вигляді дисків, що дуже зручно при використанні.

Пропонуємо вам рецепт Шокомастики.В домашніх умовах за допомогою представлених глазурей,ви зможете приготувати шоколадну пасту для ліплення.Дуже красиві шоколадні троянди, зроблені з шокомастики.

Рецепт шокомастики

100 грам глазурі +25 мл патоки+6 мл води

розтопити на водяній бані .

вилити остиглу суміш у пакет полиэт

відправити в холодильник на 12 годин

через 12 годин паста готова до ліплення

Також Одним з найбільш вдалих видів крему , є Ганаш.

Ганаш, який винайшли французькі кондитери, -абсолютно Шедевральний крем, є різні рецепти цього крему.

Представляємо вам один з них-

Потрібно взяти одну частину вершків(20-30%) і одну частину шоколадної глазурі(білою або чорною).В розтоплену на водяній бані шоколадну глазур ввести вершки перемішати і додати 1 ст ложку коньяку або 2-3 краплі ароматизатора коньяк або ром.Дати застигнути 2-3 години , і потім збити міксером.

Крем готовий для використання .Його можна використовувати як прошарок, як покриття.

 

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner