Рецепт шокомастики.Як зробити шоколадну троянду.
Представляємо вашій увазі Білу глазур і Чорну шоколадної глазурі виробництва української компанії "Шоколадна компанія "Мир"
Шоколадні глазурі можна використовувати для відливання шоколадних фігурок з допомогою силіконових молдова.Вони зможуть прикрасити ваші кондитерські вироби. Глазур має відмінні властивості-швидко застигає, при застиганні не вимагає темперування і має блиск.Продається у вигляді дисків, що дуже зручно при використанні.
Пропонуємо вам рецепт Шокомастики.В домашніх умовах за допомогою представлених глазурей,ви зможете приготувати шоколадну пасту для ліплення.Дуже красиві шоколадні троянди, зроблені з шокомастики.
Рецепт шокомастики
100 грам глазурі +25 мл патоки+6 мл води
розтопити на водяній бані .
вилити остиглу суміш у пакет полиэт
відправити в холодильник на 12 годин
через 12 годин паста готова до ліплення
Також Одним з найбільш вдалих видів крему , є Ганаш.
Ганаш, який винайшли французькі кондитери, -абсолютно Шедевральний крем, є різні рецепти цього крему.
Представляємо вам один з них-
Потрібно взяти одну частину вершків(20-30%) і одну частину шоколадної глазурі(білою або чорною).В розтоплену на водяній бані шоколадну глазур ввести вершки перемішати і додати 1 ст ложку коньяку або 2-3 краплі ароматизатора коньяк або ром.Дати застигнути 2-3 години , і потім збити міксером.
Крем готовий для використання .Його можна використовувати як прошарок, як покриття.