2171 відгук

РУССКИЙ солдат !ИДИ НА ХУЙ!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Тонкощі та секрети роботи з Скроллами(CelShapes)

Тонкощі та секрети роботи з Скроллами(CelShapes)

Скролли-це унікальні форми. вони дозволяють отримати дуже тонкі мереживні візерунки.Використання цих візерунків виробляє відчуття Легкості, Грації у вашому кондитерському виробі.

Торти,прикрашені скроллами можуть прикрасити будь-яке свято-Весілля, день народження, ювілей. Вони універсальні і претендують на Класику, мода на яку не зникає ніколи.

Для роботи з скроллами використовують звичайну мастику, але мастика повинна бути більш щільна,ніж зазвичай.Це досягається введенням у мастику КМЦ,тобто СМС. На 200 грам мастики потрібно взяти 1 чайну ложку СМС.

Також можна використовувати замість СМС згущувача для вершків,потрібну його кількість можна визначити дослідним шляхом-візьміть шматочок мастики, вмішайте в нього трохи згущувача, пробуйте працювати з скроллом, якщо готовий виріб виймається погано-додайте ще згущувача і. т. д

 

Як використовувати скролл-

1. Покладіть скролл на рівну та неслизьку поверхню.Скролл нічим не мастять і ні чим не посипають.

2. Від приготовленої мастики отщіпніте невеликий шматочок, втолкните його в отвір на скролле, допоміжної пластиковою або металевою лопаткою(можна взяти лінійку),видаліть зайву мастику.

3. Дайте просохнути 5 хвилин і приступайте до видалення готового виробу з скролла. Діставати готовий виріб потрібно голочкою, висушити.

Докладно роботу з скроллом ви можете побачити на фото і відео, запропонованому нижче.

Також ви можете познайомитися з готовими виробами , в яких використовувалися скролли(Фото взято з інтернету)

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner