Тонкощі та секрети роботи з Скроллами(CelShapes)
Скролли-це унікальні форми. вони дозволяють отримати дуже тонкі мереживні візерунки.Використання цих візерунків виробляє відчуття Легкості, Грації у вашому кондитерському виробі.
Торти,прикрашені скроллами можуть прикрасити будь-яке свято-Весілля, день народження, ювілей. Вони універсальні і претендують на Класику, мода на яку не зникає ніколи.
Для роботи з скроллами використовують звичайну мастику, але мастика повинна бути більш щільна,ніж зазвичай.Це досягається введенням у мастику КМЦ,тобто СМС. На 200 грам мастики потрібно взяти 1 чайну ложку СМС.
Також можна використовувати замість СМС згущувача для вершків,потрібну його кількість можна визначити дослідним шляхом-візьміть шматочок мастики, вмішайте в нього трохи згущувача, пробуйте працювати з скроллом, якщо готовий виріб виймається погано-додайте ще згущувача і. т. д
Як використовувати скролл-
1. Покладіть скролл на рівну та неслизьку поверхню.Скролл нічим не мастять і ні чим не посипають.
2. Від приготовленої мастики отщіпніте невеликий шматочок, втолкните його в отвір на скролле, допоміжної пластиковою або металевою лопаткою(можна взяти лінійку),видаліть зайву мастику.
3. Дайте просохнути 5 хвилин і приступайте до видалення готового виробу з скролла. Діставати готовий виріб потрібно голочкою, висушити.
Докладно роботу з скроллом ви можете побачити на фото і відео, запропонованому нижче.
Також ви можете познайомитися з готовими виробами , в яких використовувалися скролли(Фото взято з інтернету)