2171 відгук

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (68) 831-53-36
"Марципан"-интернет магазин кондитера

Професійні полікарбонатні форми для шоколадних цукерок

Полікарбонатні форми для шоколаду: основні плюси

Формочки надзвичайно популярні, тому що:

  • витримують високі і низькі температурні режими;
  • не деформуються з часом;
  • тривалий час експлуатації;
  • висока міцність;
  • просте використання і догляд.

Для всіх любителів шоколаду

Пропонуємо Вашій увазі професійні полікарбонатні форми для виготовлення шоколадних цукерок ручної роботи, які є в наявності в нашому магазині Марципан З повним асортиментом та цінами ви зможете ознайомитися перейшовши по посиланню на наш сайт

https://martcipan.com.ua/

Полікарбонатні форми широко застосовуються кондитерами для виготовлення об'ємних фігурок з шоколаду.Харчовий пластик (полікарбонат) досить міцний,має жорстку структуру, внутрішня поверхня форм гладка,що дозволяє легко витягувати шоколадні вироби,при дотриманні правил використання форми служать довго.

В результаті роботи з полікарбонатною формою Ви отримаєте витончене,ідеально гладке і апетитний шоколадний виріб!

Секрети успіху:

- Форми з полікарбонату слід мити м'якою губкою в теплій воді ( не вище 50 градусів) не використовуючи миючих засобів,тільки у разі необхідності,так як утворюється жирова плівка сприяє легкому отримання цукерок

- Дайте формі обсохнути і ретельно протріть їх спиртом за допомогою ватного диска (горілка залишає плівку при випаровуванні);

Важливо:

- Перед тим як заповнювати форми шоколадом,обов'язково потрібно нагріти полікарбонатну форму до температури шоколаду!

- Для того,щоб цукерки легко видобувалися з форми,її слід добре охолодити!

Дотримуючись ці прості правила Ваші цукерки будуть завжди легко вийматися з форми і будуть ідеальними - блискучими і гладкими.Щоб надати цукерок яскравості,за допомогою кисті нанесіть на цукерку малюнок какао-маслом з харчовим барвником.

Нехай кожен Ваш день буде смачним і радісним!

Форми полікарбонатні для цукерок.

Шоколад на сьогоднішній день є дуже модним і смачним інгредієнтом і володіє прекрасними декоративними можливостями. У великому різноманітті інструментів і форм для роботи з шоколадом особливої уваги заслуговують полікарбонатні форми для виготовлення цукерок ручної роботи. Вони зроблені зі спеціального пластику, дуже довговічні, зручні і прості у використанні. Мають стійкий каркас. Чим більш оригінально виглядають зроблені цукерки, тим більшим вони будуть користуватися попитом. Саме тому шоколатьє не економлять на цікавих можливості виливки.

Шоколадні цукерки ручної роботи – це десерт, який приємно і модно приготувати своїми руками, створити на замовлення або подарувати.

Цей продукт вийде навіть у початківця: навіть якщо будуть огріхи за зовнішнім виглядом, смак все одно буде вище всяких похвал. Смачний подарунок неодмінно порадує домашніх. Зроблені своїми руками цукерки у вигляді сердечок актуальний і в День закоханих, 14 лютого.

Готуючи будинку, ви завжди впевнені в якості використаних продуктів, дотримання гігієнічних умов, відсутності особистих алергенів. Подивіться на склад покупної коробки – там більше 20 незрозумілих складових, серед яких обов'язково є консерванти.

 

Купити полікарбонатні форми для шоколаду

Пропонуємо купити полікарбонатні форми для шоколаду у нашому інтернет-магазині. Продукція високої якості дозволить вам створювати кондитерські шедеври!

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner